El Campament Xiruca tanca els actes de celebració dels 60 anys

Aquest, ha estat un curs on a part de les activitats de cada any, hem dedicat uns moments a fer memòria i a celebrar els 60 anys d’escoltisme a Moià. Des del 1957, l’agrupament ha tingut molts caps, és per això, que el primer acte de celebració va ser un SOPAR DE CAPS I EX-CAPS, el dissabte 4 de novembre, a les Faixes.

El segon dels actes de celebració va ser el CAU AL POBLE. El cap de setmana del 9 i 10 de març vam realitzar diferents activitats obertes a tots els moianesos i moianeses: una caminada popular al Grony i una exposició de fotografies històriques a la Sala petita del Casal (vegeu-les aquí), entre moltes altres activitats. 

Com a acte de culminació d’aquesta celebració va tenir lloc el CAMPAMENT XIRUCA. El cap de setmana del 12 i 13 de maig, vam repetir el Campament Xiruca que va tenir lloc 10 anys enrere. Un campament on va haver-hi danses, cançons, dinars, parlaments, sopars i moltes més activitats! Podeu veure algunes fotografies de l’Acte central aquí

Moltes gràcies a tota la gent que ha fet possible els tres actes de celebració, sense elles no hagués estat possible. 

Per molts anys Cau de Moià! Esperem retrobar-nos als 70, 80, 90…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 6 = 4